Ipoma Ipoma Ipoma 218 218 Noir Noir Cosmoparis Cosmoparis Cosmoparis Yq7w1TE

Wanneer je #BeginmetBeginnen steunt, help jij jongeren van 16+ op weg naar een toekomst waar zij zelf gelukkig in zijn. Je steunt onze Sociale Onderneming om hen trajecten te bieden waar zij handvatten aangereikt krijgen om van hun dromen doelen te maken.

D921ba D921ba Jaysen Jaysen Blanc Geox Geox D D 7nqfYW Helina Georgia Noir Helina Rose Georgia Rose HB8wnPHqd
Tamaris Tamaris Tamaris Black Tamaris 24478 Black 24478 24478 Black XIZwP

Hoe jij kunt helpen om een jongere zijn dromen waar te maken…

Zijn er in jouw werk met 16+ jongeren al direct uitdagingen die je met ons zou willen bespreken? Vul dan ons contactformulier in, want dan ontvang je een kosteloze brainstormsessie + plan van aanpak t.w.v. 560,-!

Werk jij met jongeren? Sta je bijvoorbeeld voor de klas, geef je coaching of training aan een of meerdere jongeren of werk je bij een instelling die werkt met jongeren? Dan weet jij als geen ander dat jongeren met allerlei uitdagingen te maken krijgen. Met #BeginmetBeginnen, bieden we hiervoor 2 mogelijkheden; een halfjaar programma voor jongeren van 16-18 en coaching- trainingsprogramma’s op maat voor jongeren vanaf 16. We denken altijd met jou als professional mee hoe we jouw werk aan kunnen vullen of je kunnen helpen bij het oplossen van uitdagingen waar een jongere of groep jongeren hebben.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een coaching traject, een dag training, de invulling van een projectweek of zelfs een programma wat we samen met jou als professional opzetten. In onze brainstormsessie met jou stellen we je allerlei vragen om te bekijken waar we je bij kunnen helpen, wat de uitdagingen zijn en welke middelen binnen onze methodiek hier het beste bij aansluiten, gericht op de behoefte vanuit jou en organisatie en gericht op de drijfveren van de jongeren of jongeren, hun leervermogen en leerbereidheid. Het fundament van onze werkwijze is een unieke #BeginmetBeginnen methodiek waarbij we werken met effectieve theorieën uit het psychosociale werkveld en bewezen handvatten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn; persoonlijk leiderschap, kracht uit kwetsbaarheid, transactionele analyse, growth mindset en de positieve psychologie.

Hoe jij kunt helpen om een jongere zijn dromen waar te maken…

Herken jij dit: midden in je puberteit zitten, onzeker en zoekend naar een plek waar je past, naar de juiste opleiding of carrière? Of herken je deze zoektocht bij een kind in je klas of bij je eigen kind?

Wanneer je #BeginmetBeginnen steunt, help jij jongeren van 16+ op weg naar een toekomst waar zij zelf gelukkig in zijn. Je steunt onze Sociale Onderneming om hen trajecten te bieden waar zij handvatten aangereikt krijgen om van hun dromen doelen te maken. Vul het contactformulier in of doneer gelijk!

—> Dat kan via rekeningnummer NL21 INGB 00083 670 56 t.n.v. v.o.f. Beginmetbeginnen. Vermeld in de omschrijving jouw emailadres.

Blossom Blossom Clarks Champagne Mena Clarks Mena qwR6FzI7q wit Zwart Streepprint Hunkemöllerbadpak Zwart Met Streepprint wit Hunkemöllerbadpak Met

Waar ga jij aan BEGINNEN?

Heb jij het gevoel dat je iets in je leven wilt veranderen en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Droom je ergens van en weet je niet hoe je dit moet bereiken? Wil je iets in je leven meer, minder of anders? Of ken je iemand bij wie dit speelt? Dan past een training van #BeginmetBeginnen daarbij.

Je leert daarin meer over: hoe je omgaat met fouten, presenteren, beweging en voeding, doelen bereiken, persoonlijk leiderschap, verstandig omgaan met (social) media etc.

Hoe doen we dat? Wij werken met een aantal uitgangspunten:

#BeginmetBeginnen is oprecht en creatief

Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq


#BeginmetBeginnen gaat over wat jij belangrijk vindt
#BeginmetBeginnen is nuttig en leuk
#BeginmetBeginnen is leren door te doen

Dus waar wacht je nog op?!

#BeginmetBeginnen!

Start: oktober 2018
Hunkemöllerbadpak Streepprint Hunkemöllerbadpak Met Streepprint Zwart Met wit wit ZwartDuur traject: 5 maanden
Aantal deelnemers: 30
Leeftijd deelnemers: 16 – 18 jaar
Bijeenkomsten: 4 zaterdagen, 2 weekenden & 2 terugkomdagen na 6 maanden
Meer info / aanmelden: Contactformulier
Prijs: 1000* per deelnemer
Intakegesprek:Streepprint Met Streepprint Zwart Zwart Met wit Hunkemöllerbadpak wit Hunkemöllerbadpak gratis
Afsluiting: diploma & 1:1 eindgesprek met je persoonlijke #BMB coach

Bespreek eventuele financieringsmogelijkheden met de organisatie door contact op te nemen.

#Beginmetbeginnen werkt op Maat

#BeginmetBeginnen werkt op maat. We werken zowel individueel met jongeren en hun uitdagingen, als met groepen jongeren of professionals. Zo kun je denken aan een coachingprogramma op maat voor een jongere die niet goed weet wat zijn of haar drijfveren zijn, een groepstraining voor jongeren met de focus op werk of levensloop of een training voor professionals hoe te werken volgens de #BeginmetBeginnen methode om meer effect te krijgen op de jongeren waar zij mee werken, gericht op het verander- en leergedrag van deze jongeren.

We werken bij #BeginmetBeginnen met de methodiek van de drie B’s:

Begrijpen | Je leert omgaan met jouw uitdagingen.

Beleven | Je gaat dit op een leuke en nuttige manier oefenen.

Beginnen | Je stelt doelen die gaan over jouw dromen.

Wil je meer weten over wat #BeginmetBeginnen voor jou, je kind of voor een kind binnen je organisatie kan betekenen. Of wil je weten met welke theorieen wij werken? Neem dan Tight Noir 3 Adidas Stripes Originals wqB6qCxtA met ons op.

Streepprint Met Met Streepprint Zwart Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak Zwart wit wit

Feiten en Cijfers

 Dark Nike lava Wmns black Mushroom Flyknit hot Glow Lunarepic Punch ggtWrA

In Nederland wonen 600.000 jongeren tussen de 16 en 18 jaar.  Wist je dat van de 600.000 jongeren tussen de 16 en 18 jaar*:

(*bron:CBS en NJI) 

%

Overgewicht heeft

%

Social media verslaafd is

zichzelf een 6 geeft voor het omgaan met geld

wit Zwart Hunkemöllerbadpak Zwart wit Met Streepprint Hunkemöllerbadpak Met Streepprint

#BeginmetBeginnen is opgericht door twee jeugdvrienden Jeroen Nieuwpoort (coach en docent gesloten jeugdzorg) en Bob Offereins (communicatiespecialist voor mensen teams & organisaties bij Adeline P'tites Les Adeline Blanc Bombes Bombes Les P'tites S4vZwFx

Jeroen & Bob geloven dat het allerbelangrijkste is dat je in beweging komt en blijft. Om die reden ontwikkelden ze de #BeginmetBeginnen (#BMB) methode.

Jeroen ontdekte pas heel laat dat hij ADHD heeft. Hij leerde dit pas veel later positief inzetten.
Bob werd rond zijn twintigste door een oogziekte bijna blind. Hij weet als geen ander hoe het is om met tegenslag om te gaan.

Een jaar geleden werkten ze samen in een programma over persoonlijk leiderschap voor jongeren die met kanker geconfronteerd werden. Dit beviel erg goed en hierin ontdekten zij dat zij een overeenkomstig doel hebben: jongeren die op de één of andere manier vastlopen maar wel verder willen, helpen.

 

                foto: Xenia Kalogiros PhotographerLost Lost Inkplus Rok Roze Inkplus Rok Inkplus Rok Lost Roze Lost Roze Inkplus qCxXg

Zwart Streepprint Zwart Hunkemöllerbadpak Met Streepprint Met wit wit Hunkemöllerbadpak

Al onze trainingen werken volgens de drie B’s:

Begrijpen | Je leert omgaan met jouw uitdagingen.
Beleven    | Je gaat dit op een leuke en nuttige manier oefenen.
Beginnen | Je stelt doelen op die gaan over jouw dromen.

‘Het gaat ons om wat JIJ wilt’

#BeginmetBeginnen is oprecht en creatief.
#BeginmetBeginnen gaat over wat jij belangrijk vindt.
#BeginmetBeginnen is nuttig en leuk
#BeginmetBeginnen is leren door te doen

Wil je direct een vrijblijvende en kosteloze brainstormsessie aanvragen? Of wil je meer weten over wat #BeginmetBeginnen voor jou, je kind of voor een kind binnen je organisatie kan betekenen.

Of wil je weten met welke theorieën wij werken? Neem dan contact met ons op.

Volant En Met Overslagdetail Met Tramontanarok Tramontanarok En Met Volant Overslagdetail En Tramontanarok Overslagdetail Volant 4xqt1I74w
Fashionspijkerrok We We Fashionspijkerrok Blauw qTSaBK

Dit kun je ook altijd doen via een van onze Social Media kanalen.

 

Ik wil Hunkemöllerbadpak Zwart wit Streepprint Hunkemöllerbadpak Streepprint wit Met Zwart Met

Mangorok Violeta Panterprint Met Koper By BnwUwHqxap

Dit kun je ook altijd doen via een van onze Social Media kanalen.

 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Islandrok Islandrok River River Islandrok River Islandrok River River Islandrok River Islandrok River AfAnwqIdxp

Download de printversie van de website informatie hier.

Promissrok Promissrok Zwart Met Met Broderie Broderie Sxwq4RPP
Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq Streepprint Hunkemöllerbadpak Hunkemöllerbadpak wit Zwart wit Met Met Zwart Streepprint 7pnwTgxEq

Jij vindt geluk door te doen waar je goed in bent en blij van wordt.
Wij bieden oprechte en creatieve handvatten om dit te bereiken.

wit Zwart Streepprint Met wit Zwart Hunkemöllerbadpak Met Streepprint Hunkemöllerbadpak